The Analogs powstali w 1995 roku w Szczecinie i jest obecnie jednym z najbardziej znanych i rozpoznawalnych zespołów polskiej sceny punk rockowej. Ich piosenki takie jak “Pieśń Aniołów”, “Era Techno”, “Dzieciaki Atakujące Policję” zna każdy kto interesuje się mocnym, gitarowym graniem. Znakiem rozpoznawczym zespołu stały się teksty piosenek które opowiadają o brutalności życia, zagubieniu, wyobcowaniu, przemocy oraz nierównościach społecznych. Na swoim koncie mają niezliczoną ilość koncertów w Polsce oraz Europie. W 2020 roku świętowali 25 lecie swojej działalności. Koncert jaki  zagrają na festiwalu będzie się składał z najbardziej znanych i lubianych przez publiczność utworów jakie posiadają w swoim dorobku.
Zapraszamy serdecznie!!!

Dyskografia:
Oi! Młodzież (1996)
Street Punk Rulez! (1998)
Hlaskover Rock (2000)
Blask Szminki (2001)
Trucizna (2002)
Kroniki Policyjne (2004)
Talent Zero (2005)
Poza prawem (2006)
Najlepsze z najgorszych (2007)
Miejskie opowieści (2008)
Taniec Cieni (2010)
S.O.S. (2010)
Ballady czasu upadku (2012)
Pełnoletnia Oi! Młodzież (2013)
Na Serca Mego Dnie (2013)
Bezpieczny port (2014)
20 lat idziemy drogą tradycji (2015)
Ostatnia Kołysanka (2015)
Wilk (2018)
Projekt pudło (2019)
Chwdp (2021)

www.analogs.pl (oficjalna strona internetowa)
www.oldschool.pl (oficjalny sklep zespołu)